Ligeti Vásár

Ligeti Vásár és BIOpiac

 

Békéscsaba Széchenyi liget, minden szombaton 9-12 óráig.

 
" A békéscsabai Ligeti Vásár és Biopiac minden alkalommal nagy élmény számunkra. Az eladók barátságosak, türelmesek, a hely nyugalmat áraszt, emiatt nagyon családias a hangulat. A termékek egészségesek és az árak is vonzóak. Nekünk sok minden megterem a kertünkben, de ettől függetlenül szívesen vásárolunk itt zöldséget, gyümölcsöt, szörpöt, isteni sajtokat vagy pékárut, közte olyan tönköly rétest, aminek a közelben nincsen párja.
Nem csak az étkezés terén tartjuk fontosnak a vegyszermentességet, a háztartásunkban is lassan áttérünk az öko tisztítószerekre, például házi készítésű szappant használunk a folyékony helyett. Ezek is beszerezhetőek a biopiacon, ahol nem csak terméket, de egy kis bölcsességet is kaphatunk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy szombatonként nézzen ki a ligetbe, nem fogja megbánni!"
Dani Mónika, Orosháza
alt
 
Helyi Embereknek, a helyi Emberektől!
 
Jöjjön el minden szombaton 9 és 12 óra között a békéscsabai Széchenyi ligetbe, a Körösök Völgye Látogatóközpontba és legyen EGÉSZSÉGES EGY ÉLETEN ÁT!

 

Nekem Hiteles

ÉLELMISZER KLUB

Számít neked, hogy mit raknak be a szádba? »»»» Részletek ITT.

blind-tasting-singles-event

Közösségi Kezdeményezések Támogatása

Az elmúlt években az alábbi kezdeményezések beindulását támogattuk:

Videók

 

 

 

Üzenet

"Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy továbbadni azokat, akkor azok birtokolnak téged. Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod, eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon, és örökre a tiéd marad." 
Buddha
Jelenleg 26 vendég olvas minket